O FIRMI

DOO MIRAŽ, kompanija za proizvodnju i konsalting sa sedištem u Novom Sadu, ima bogatu istoriju koja seže unazad do 1991. godine, kada je osnovana kao P.P. MIRAŽ u Bečeju. Nakon uspešnog razvoja, 1996. godine prelazi u oblik društva sa ograničenom odgovornošću (D.O.O.) pod nazivom MIRAŽ.

Naša kompanija se specijalizuje za proizvodnju i remont hidrauličnih cilindara, kao i izradu dokumentacije za sve vrste cilindara. Pored toga, pružamo usluge remonta razvodnika, pumpi,proizvodnja i servis hidrauličnih agregata i instalacija.

Uz stručnost i iskustvo, posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga našim klijentima. Kontinuirano ulažemo u razvoj i inovacije kako bismo se prilagodili rastućim zahtevima tržišta.

DOO MIRAŽ je pouzdan partner koji vam može ponuditi sveobuhvatna rešenja u oblasti hidraulike. Nudimo stručno savetovanje i podršku tokom celokupnog procesa, uz fokus na zadovoljstvo naših klijenata.

Obratite nam se danas i otkrijte zašto smo postali priznata kompanija u industriji hidrauličnih cilindara i povezanih proizvoda.

Obratite nam se danas i otkrijte zašto smo postali priznata kompanija u industriji hidrauličnih cilindara i povezanih proizvoda.

PROIZVODNJA

Hidraulični cilindri su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, cevi su čelične-kvaliteta St.55, klipnjače se izrađuju od poboljšanog čelika, klizne površine klipnjača su tvdo hromirane. Visokokvalitetni zaptivni materijal doprinosi dugom veku i visokoj pouzdanosti ovih cilindara. Svi cilindri, nakon što su svi njihovi delovi pažljivo sklopljeni, su testirani radi provere njihovih performansi, kako na test pritiska tako i na test curenja.

DIZAJN I IZRADA

DOO MIRAŽ pruža usluge izrade Hidrauličnih cilindara u standardnim veličinama, kao i serije proizvoda prilagođene mušterijama odnosno kupcima-specifične instrukcije u gotovo svim oblastima inženjeringa i građevinskih vozila. Da bi sve to postigli naš tim je sastavljen od kvalifikovanih radnika, koji rade u pogonu od 1200 m², kako sa modernim mašinama tako i sa najnovijom opremom za što efikasniju proizvodnju i remont hidrauličnih cilindara i remont hidraulične opreme.